Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

У День Святої Трійці, який цього року припадає на 19 червня, у Мені відбудеться ярмарок з цікавою концертною програмою «На зелені свята Менський край святкує»

25-05-2016, 10:49 | Розділ: Новини | Переглядів: 700

 24 травня голова райдержадміністрації Валерій Щукін провів чергове розширене засідання оргкомітету, де було обговорено заходи в межах проведення даного дійства. Керівник апарату Вікторія Неруш довела до відома присутніх візуальну схему елементів ярмарку, це: розміщення та урочиста хода, конкурси та нагороди, культурно-мистецькі та спортивні заходи, акції та розваги для дітей.

Загалом, як зазначила Вікторія Валентинівна, Троїцький ярмарок – це видовище, яке повинно заряджати гостей позитивними емоціями на тривалий час, і оргкомітет райдержадміністрації ще приймає від громадськості пропозиції щодо креативності проведення даного свята.

Другим, не менш важливим, було питання здійснення заходів із благоустрою в населених пунктах району.

Голова райдержадміністрації Валерій Щукін поінформував, що цього тижня, 27 травня, у школах району пройде свято останнього дзвоника. Благоустрій до цієї дати повинен бути завершеним.

Очільник району закликав забезпечити виконання комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, а саме: очищення від сміття узбіччя доріг, зробити ямковий ремонт в центрі міста, покосити траву, побілити бордюри та дерева, привести в належний естетичний стан квітники та в’їзні знаки в Мену, кожен керівник установи повинен організувати роботу щодо впорядкування своєї прилеглої території тощо.

Завідуючий сектором містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Андрій Ющенко окреслив обсяг робіт та визначив межі територій, які потрібно довести до ладу цього тижня. Також запропонував присутнім переглянути слайди, які показують місця, де в першу чергу треба виконати роботи.

У підсумку голова райдержадміністрації зазначив, що робота з благоустрою повинна мати системний характер, це повсякденна копітка робота не лише комунальних служб, але усіх без винятку установ та організацій, які працюють в районі.

На нараді також було розглянуте питання про зміни до порядку надання житлових субсидій відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2016 №319 „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України".

Присутніх було поінформовано про зменшення соціальних нормативів споживання газу для індивідуального опалення, на приготування їжі та підігрів води відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2016 року №317; роз’яснено про зміни до Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного доходу сім’ї, зокрема, щодо збільшення періоду з 6 до 12 місяців, на який визначається право осіб на тримання пільг (при цьому залишився незмінним термін, за який враховуються доходи – 6 місяців), ознайомлено з питанням, що краще: пільги чи субсидія.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.