Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування

7-12-2016, 14:40 | Розділ: Новини | Переглядів: 637

Відзначення Дня місцевого самоврядування є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника і виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада і є справді народною - владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади і в інтересах громади.

06 грудня в залі районного Будинку Культури зібрались ті, хто представляє інтереси всіх громад нашого району у вирішенні найскладніших життєвих питань рідної Менщини.

Мова йде про депутатів місцевих рад всіх рівнів, голів сільських, селищних, міської та районної рад, працівників органів місцевого самоврядування, усіх тих, хто так чи інакше причетний до цієї роботи.

Із словами привітання перед присутніми виступив голова Менської районної ради Олександр Мисник.

В своєму виступі голова районної ради зазначив, що діяльність самоврядування у нашому районі - завжди відкрита, прозора і спрямована лише на одне - на задоволення життєвих потреб мешканців району. І якщо ми маємо позитиви сьогодні (побудоване житло для медиків, ремонт районного будинку культури, впровадження в закладах освіти ефективних енергозберігаючих технологій) - все це є результатом гармонійної взаємодії територіальних громад та органів місцевого самоврядування, прийняття виважених, конструктивних рішень депутатами всіх рівнів. На порядку денному ще багато проблем, наступне розв'язання яких дасть можливість Менщині розвиватися стабільно, щоб впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих для нас з вами питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Також присутніх вітали в.о. голови Менської районної державної адміністрації Микола Петрушенко, депутат Чернігівської обласної ради Василь Леоненко, депутат Менської районної ради Катерина Фесюн, Менський міський голова Геннадій Примаков, голова райкому профспілки працівників державних установ Ірина Петрушенко, Блистівський сільський голова Роман Боюн.

Кращим депутатам місцевих рад та працівникам органів місцевого самоврядування району були вручені почесні нагороди.

Працівники районного будинку культури організували для присутніх святковий концерт.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.