Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Відбулися засідання Президії та постійних комісій районної ради

8-06-2017, 16:44 | Розділ: Новини | Переглядів: 1302

08 червня у районній раді відбулося розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного восьмої сесії районної ради сьомого скликання.

Члени Президії мали змогу заслухати ініціаторів та розробників проектів рішень, внесених на розгляд восьмої сесії районної ради, внести власні пропозиції та зауваження, висловити своє бачення шляхів вирішення того чи іншого питання.

На початку засідання голова районної ради Олександр Мисник повідомив, що в зв'язку з виборами в об'єднану територіальну громаду, які відбулися 30 квітня поточного року, в депутатському складі районної ради відбулися певні зміни. Так, замість 8 депутатів, які вибули в зв'язку з обранням до Менської міської ради (об'єднаної територіальної громади) та 1 депутата, який помер, до депутатського корпусу районної ради увійдуть 9 депутатів згідно партійних списків. Тому першим питанням на сесії буде інформація районної виборчої комісії про підсумки виборів депутатів районної ради та визнання їх повноважень.

Олександр Мисник ознайомив присутніх з орієнтовним порядком денним восьмої сесії районної ради сьомого скликання. Основне питання пленарного засідання – «Про звіт голови районної державної адміністрації». Повідомив, що публічний звіт голови райдержадміністрації був заслуханий на колегії при голові РДА та опублікований на офіційному сайті райдержадміністрації.

Наступним питанням буде розглянуто інформацію Менської місцевої прокуратури та Менського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Менського району.

Члени Президії також заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Булавки О.М. по бюджетних питаннях.

Роговенко В.І., начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації проінформував присутніх по проектах питань порядку денного сесії з питань соціального захисту, в тому числі і важливих проектах програм - Програми вшанування подвигу учасників антитерористичної операції в Менському районі, на 2017 рік та Програми фінансової підтримки членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробків на могилах загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Менському районі, на 2017 рік.

Леп’явко С.М., начальник відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної і мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації представив проекти Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Менського району на 2016-2020 роки та змін до Програми виконання заходів з мобілізації, призову на строкову військову службу, а також виконання заходів територіальної оборони в Менському районі на 2017 рік.

Голова районної ради Олександр Мисник ознайомив з проектом рішення щодо зміни у складі постійних комісій, депутатськими запитами, а також проінформував щодо проекту Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період 2017-2021 роки та іншими питаннями порядку денного сесії.

Всі проекти рішень розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Після засідання Президії депутати районної ради працювали в постійних комісіях.

Пленарне засідання сесії відбудеться 16 червня 2017 року.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.