Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

17 березня 2016 року відбулося засідання Президії та постійних комісій районної ради

17-03-2016, 16:19 | Розділ: Новини | Переглядів: 598

17 березня 2016 року відбулося розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного третьої сесії районної ради сьомого скликання.

Проводив засідання Президії голова районної ради Мисник О.П.

З інформацією по питанню порядку денного «Про реалізацію Програми економічного і соціального розвитку району на 2015 рік» перед присутніми виступила Васюк А.В., начальник відділу економічного розвитку, інфраструктури та з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації. Дала стислу характеристику виконання Програми економічного і соціального розвитку району на 2015 рік.

Артеменко О.С., заступник керівника Менської місцевої прокуратури та Сак І.Ф. , перший заступник начальника Менського відділу національної поліції проінформували по питанню порядку денного «Інформація прокурора району та начальника Менського відділу поліції Головного управління національної поліції у Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Менського району». Відповіли на запитання присутніх. В обговоренні питання взяли участь голова районної ради Мисник О.П., голова постійної комісії з питань регламенту, законності, правопорядку та управління об’єктами комунальної власності Мироненко А.І., голова постійної комісії з питань бюджету Тюшкевич Н.П., начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М., начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Карпенко О.П.

Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» виступив з інформацією по питаннях порядку денного сесії «Про затвердження районної Програми забезпечення населення Менського району спеціалізованою медичною допомогою на 2016-2020 роки» та «Про надання дозволу КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» на виготовлення проектно-кошторисної документації». В обговоренні даного питання виступив голова районної державної адміністрації Мисник О.П., який дав пояснення щодо суті питань, що розглядаються.

Присутні розглянули питання порядку денного пленарного засідання «Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 2015 рік» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 28 грудня 2015 року «Про районний бюджет на 2016 рік» з інформаціями по яким виступила Булавка О.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації.

«Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновником яких є Менська районна рада» присутнім розповів редактор газети «Наше слово» Назаренко О.В.

Карпенко О.П., начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації дав пояснення по проекту питання порядку денного «Про надання пільги по оплаті за навчання дітям учасників АТО».

Голова районної ради Мисник О.П. ознайомив присутніх з проектами рішень по інших питаннях порядку денного пленарного засідання.

Всі проекти рішень розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Після засідання Президії відбулися засідання постійних комісій районної ради.

Після засідань постійних комісій продовжила роботу Президія районної ради. Голови постійних комісій озвучили результати попереднього розгляду питань порядку денного та пропозиції і зауваження, висловлені депутатами районної ради. Постійна комісія з гуманітарних питань, сім’ї, молоді та соціального захисту населення внесла на розгляд сесії питання «Про звернення щодо звільнення Надії Савченко».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.