Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Відбулися засідання Президії та постійних комісій районної ради

18-12-2017, 16:37 | Розділ: Новини | Переглядів: 483

15 грудня у районній раді відбулося розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

Члени Президії мали змогу заслухати ініціаторів та розробників проектів рішень, внесених на розгляд одинадцятої сесії районної ради, внести власні пропозиції та зауваження, висловити своє бачення шляхів вирішення того чи іншого питання.

Олександр Мисник ознайомив присутніх з орієнтовним порядком денним одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Наголосив, що основними питаннями сесії є розгляд Програми економічного і соціального розвитку Менського району та районного бюджету на 2018 рік.

Проект Програми економічного і соціального розвитку Менського району представила членам Президії районної ради начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації Алла Васюк. Вона коротко охарактеризувала основні напрямки економічного розвитку району на наступний рік, окреслила завдання органів влади та місцевого самоврядування щодо соціального розвитку району. Назвала перелік пріоритетних об’єктів, які потребують залучення коштів з державного бюджету на 2018 рік.

Роговенко В.І., начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації проінформував присутніх по проектах питань порядку денного сесії з питань соціального захисту населення. Менський районний військовий комісар Дмитро Дука та начальник відділення Менського РВК Сергій Лавський представили депутатам проекти програм виконання заходів з мобілізації, призову на строкову військову службу в Менському районі та територіальної оборони Менського району на 2018 рік.

Члени Президії також заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Булавки О.М. по бюджетних питаннях.

Віктор Ємець, начальник відділу освіти райдержадміністрації проінформував по проектах програм на наступний рік щодо організації харчування учнів та підтримки обдарованої учнівської молоді.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Олександр Карпенко надав пояснення щодо основних позицій проекту програми культурно-мистецьких заходів та підтримки розвитку творчих колективів на наступний рік.

Друга частина засідання Президії, яка відбувалась за участю членів всіх постійних комісій районної ради, проводилась з метою детального обговорення проекту районного бюджету та заслуховування основних його показників. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Булавка охарактеризувала умови бюджетного фінансування кожної галузі та його особливості у 2018 році у зв’язку з об’єднанням територіальних громад.

Голова райдержадміністрації підвів підсумок, вказавши на фінансові ризики, що можуть виникнути через особливості міжбюджетних відносин.

Після засідання Президії депутати районної ради працювали в постійних комісіях. Пленарне засідання сесії відбудеться 22 грудня 2017 року.

Всі проекти рішень розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.