Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Відбулися засідання Президії та постійних комісій районної ради

20-09-2016, 15:11 | Розділ: Новини | Переглядів: 484

20 вересня 2016 року у районній раді відбулося розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного п'ятої сесії районної ради сьомого скликання.

Члени Президії мали змогу заслухати ініціаторів та розробників проектів рішень, внесених на розгляд п’ятої сесії районної ради, внести власні пропозиції та зауваження, висловити своє бачення шляхів вирішення того чи іншого питання.

Основне питання пленарного засідання - звіт голови районної ради.

Члени Президії також заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Булавки О.М. по питаннях «Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за І півріччя 2016 року» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 28 грудня 2015 року «Про районний бюджет на 2016 рік» .

Прищепа В.В., керуючий справами виконавчого апарату районної ради, проінформувала присутніх про питання порядку денного «Про затвердження Списку присяжних Менського районного суду».

З проектами рішень в галузі освіти, а саме «Про затвердження районної Програми «Шкільний автобус» на 2016-2020 роки» та «Про затвердження освітніх округів, мережі опорних навчальних закладів та їх філій Менського району» проінформував Ємець В.М.,начальник відділу освіти районної державної адміністрації. Відповів на запитання присутніх.

Волков В.В., завідуючий сектором у справах у сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації доповів про основні позиції проекту районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки.

З інформацією по питанню «Про звернення депутатів районної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України» перед присутніми виступила депутат районної ради, голова постійної комісії з питань бюджету Тюшкевич Н.П.

Квашук В.А., директор КП «Менарайкомунпослуга» проінформував щодо проекту рішення «Про встановлення зменшеного розміру орендної плати», яким пропонується встановити зменшений розмір (1 грн. за рік) орендної плати за оренду частини службового приміщення для спеціаліста Державної архітектурно-будівельної інспекції.

По питанню порядку денного «Про затвердження Статуту Комунального закладу охорони здоров’я «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради в новій редакції» присутнім доповів Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня».

По ряду земельних питань перед присутніми виступив Кочубей В.М., начальник відділу Держгеокадастру у Менському районі. Відповів на запитання присутніх.

Карпенко О.П., начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації проінформував щодо пропозицій про внесення змін до Програми культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2016 рік.

По питанню «Про затвердження Програми заміщення утримання свиней на альтернативні види тварин у Менському районі на 2016-2020 роки» пояснення надав заступник начальника управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації, депутат районної ради Таргонський В.С.

Під час засідання члени Президії піднімали питання розвитку спорту в районі та створення умов для занять фізкультурою і спортом, зокрема, мова йшла про аварійний стадіон «Колос». Голова районної ради надав пояснення, що наразі запрошені відповідні спеціалісти в області геодезії для проведення попередніх робіт по обстеженню приміщення стадіону «Колос». Після їх висновків буде прийнято рішення щодо подальшої долі цього приміщення. Депутатів також цікавило питання наявності громадських пасовищ у с.Слобідка, перспектив реалізації в районі Програми заміщення утримання свиней на альтернативні види тварин та інші важливі питання життєдіяльності громади Менщини.

Всі проекти рішень розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Проводив засідання Президії голова районної ради Мисник О.П.

Також відбулися засідання постійних комісій районної ради, після яких продовжила роботу Президія районної ради. Голови постійних комісій озвучили результати попереднього розгляду питань порядку денного та пропозиції і зауваження, висловлені депутатами районної ради, а також внесли пропозиції щодо розгляду на пленарному засідання сесії інших питань. Зокрема, постійною комісією з питань бюджету внесена пропозиція про присвоєння звання «Почесний громадянин Менського району» Оксані Зубковській, нашій землячці, паралімпійській «золотій» чемпіонці олімпіад в Пекіні (2008 р.), Лондоні (2012 р.), Ріо-де-Жанейро (2016 р.).

Пленарне засідання сесії відбудеться 29 вересня 2016 року.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.