Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

26 вересня 2012 року відбулось пленарне засідання дванадцятої сесії районної ради

27-09-2012, 17:08 | Розділ: Новини | Переглядів: 1246

26 вересня 2012 року відбулось пленарне засідання чергової, дванадцятої сесії районної ради шостого скликання.

В роботі пленарного засідання взяв участь заступник голови Чернігівської обласної ради Мельничук Валентин Васильович.

Головним питанням пленарного засідання сесії став звіт голови районної ради.

Даний звіт обговорювався депутатами районної ради.

В обговоренні взяли участь депутати Корнієнко Н.І., Коваленко О.П., Галенко С.А., Прищепа В.В.

Наступним питанням депутати розглянули питання «Про хід виконання рішення районної ради від 24.06.2011 «Про Програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства району на 2011 – 2014 роки». З відповідною інформацією виступив начальник відділу ЖКГ Менської райдержадміністрації Лавський С.О.

"Про хід виконання рішення районної ради від 29.03.2011 «Про затвердження районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2011-2013 роки» проінформував начальник Менського РВ УМВС в Чернігівській області Білик Ю.А.

Депутат районної ради, начальник відділу освіти Менської районної державної адміністрації Литовченко Л.В. доповів депутатському корпусу про стан готовності навчальних закладів до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Депутат районної ради по одномандатному виборчому округу № 21 с.Синявка Авраменко А.М. в черговий раз звернула увагу на незадовільний стан приміщення їдальні в Синявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за І півріччя 2012 року та внесли зміни до рішення районної ради від 29 грудня 2011 року «Про районний бюджет на 2012 рік», а також щодо внесення змін до районного бюджету на 2012 рік, про що проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М.

Із звітом про свою депутатську діяльність перед присутніми виступив Леоненко В.М., депутат районної ради обраний депутатом за виборчим списком Менської районної організації Української Народної партії.

Було затверджено список присяжних Менського районного суду.

Депутати розглянули та затвердили регуляторний акт "Про порядок оприлюднення нормативно-правових та регуляторних актів районної ради" та прийняли ряд рішень щодо управління майном спільної власності територіальних громад Менського району. Зокрема, за клопотанням депутатського корпусу Менської міської ради до комунальної власності міста передано комплекс очисних споруд, надано дозвіл про відчуження об’єкту комунальної власності в смт Макошино (колишня водолікувальня).

Затверджена районна цільова соціальна програма протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки.

Розглянутий запит депутатів районної ради Тюшкевич Н.П., Магули В.Г, Довгого М.О. щодо фінансування пожежно-сторожових охорон на селі та прийнято відповідне рішення.

Депутатами прийнято рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою по визначенню нормативної і грошової оцінки земельної ділянки, яка надається в оренду СТОВ «Олстас-Льон» для розміщення та обслуговування виробничих приміщень сільськогосподарського призначення на території Городищенської сільської ради".

За поданням голови районної ради депутати розглянули та прийняли рішення "Про призначення Крутого В.О. на посаду директора Комунального закладу «Менський районний краєзнавчий музей імені В.Ф. Покотила» Менської районної ради та встановлення терміну контракту".

Найбільше спорів викликало питання створення комунального позашкільного навчального закладу «Менська районна Мала академія наук учнівської молоді» ініційоване народним депутатом України, президентом Малої Академії наук України Станіславом Довгим під час зустрічі з депутатами районної ради 18.05.2012 у Верховній Раді України і за підтримки учасників зустрічі. Не дивлячись на високу мету створення закладу – пошук, відбір, розвиток і підтримка здібних та обдарованих школярів, дане питання не знайшло підтримки в половини присутніх на пленарному засіданні депутатів. Аргументи цього були викладені головою райдержадміністрації, депутатом районної ради Соломком А.В. – відсутність коштів у бюджеті.

З певними труднощами розглядалось і питання подальшої долі будівель колишнього Волосківського ФАПу: частина депутатського корпусу висловилась за його продаж, частина – за оренду. Прийнято компромісне рішення щодо відчуження об’єкту лише при умові відсутності бажаючих його орендувати. Позиція голови районної ради Невжинського В.М. – зберегти у комунальній власності громади району ту невелику кількість об’єктів, яка залишилась та здійснювати інтенсивний пошук інвестора для передачі об’єктів в оренду з метою їх збереження .

В цілому було розглянуто 35 питань.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.