Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Відбулися засідання Президії та постійних комісій районної ради.

5-06-2018, 17:44 | Розділ: Новини | Переглядів: 370

Сьогодні, 5 червня, відбулось засідання Президії районної ради, яке провів голова районної ради Олександр Мисник. У засіданні взяв участь голова райдержадміністрації Валерій Щукін.

Голови постійних комісій, керівники депутатських фракцій обговорили питання порядку денного тринадцятої сесії сьомого скликання запропоновані до розгляду депутатів.

Учасники засідання заслухали інформацію Романа Старостенка, т.в.о. заступника начальника Менського відділу поліції, про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території району. У ході обговорення депутати районної ради підняли питання профілактики підліткової злочинності, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів та розповсюдження їх серед молоді. Представник поліції повідомив про проблеми, що мають місце в діяльності відділу, зокрема – велика кількість вакансій (20), що приводить до значного навантаження на працюючих поліцейських.

Про проекти рішень з бюджетних питань проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Булавка.

Щодо виконання районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2017-2021 роки «Діти Менщини» виступила Тамара Песоцька, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації, яка зосередила свою увагу на важливих питаннях діяльності служби: сирітство, неблагополучні сім’ї, створення патронатних та прийомних сімей тощо.

Завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Олександр Карпенко проінформував про проекти Статутів та Положень установ культури, що перебувають у віданні сектору.

Було обговорено ряд питань, що стосуються управління майном комунальної власності, зокрема, щодо передачі Степанівського МНВК та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району у комунальну власність Менської міської об’єднаної територіальної громади та ряд інших питань.

Після засідання Президії депутати районної ради працювали в постійних комісіях.

Пленарне засідання сесії районної ради відбудеться 12 червня поточного року.

Всі проекти рішень порядку денного тринадцятої сесії районної ради розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.