Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Сьогодні відбулось розширене засідання Президії районної ради та засідання постійних комісій

10-09-2018, 15:48 | Розділ: Новини | Переглядів: 373

Сьогодні, 10 вересня, відбулось розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного чотирнадцятої сесії, яке провів голова районної ради Олександр Мисник. У засіданні взяв участь голова райдержадміністрації Валерій Щукін.

Голови постійних комісій, керівники депутатських фракцій обговорили питання порядку денного чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, запропоновані до розгляду депутатів.

На початку засідання голова районної ради Олександр Мисник ознайомив учасників з тезами до свого звіту про роботу з вересня 2017 року по даний час.

Про проекти рішень з бюджетних питань порядку денного сесії проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Булавка.

Щодо виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Менського району присутніх проінформував Віктор Ємець, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації. Також Віктор Ємець ознайомив членів Президії з проектом рішення «Про створення опорного навчального закладу та філії», наголосивши, що необхідність розгляду даного питання викликане бажанням зберегти навчальний заклад в с.Данилівка, та надати можливість дітям отримувати освіту за місцем проживання. Крім зазначених питань в галузі освіти, депутатам пропонується до розгляду проект рішення «Про затвердження тарифу». Начальник відділу освіти наголосив, що тариф для перевезення автотранспортом відділу не мінявся з 2015 року. За цей час значно подорожчали паливо-мастильні матеріали, автозапчастини тощо, тому є необхідність збільшенні тарифу для перевезення: а саме в розмірі 10 грн за кілометр (замість 6 грн).

Також Віктор Ємець проінформував присутніх про створення груп продовженого дня у закладах загальної середньої освіти Менського району, що згідно з новим порядком, необхідно затвердити на сесії районної ради. Відповів на запитання присутніх.

З проектом рішення по питанню «Про Програму забезпечення медичних закладів Менського району медичними кадрами, на 2018-2024 роки» присутніх ознайомив Григорій Разнован, головний лікар КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня».

Наталія Корнієнко, головний лікар КНП «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги», проінформувала Президію по проекту рішення щодо Програми підтримки розвитку первинної медичної допомоги у Менському районі, на період 2018-2021 років.

Анатолій Мироненко, голова постійної комісії питань регламенту, законності, правопорядку та управління об’єктами комунальної власності, підняв питання щодо оптимізації мережі первинної медицини в районі. В обговоренні даного питання також взяли участь Надія Тюшкевич, голова постійної комісії з питань бюджету, та Олександр Мисник, голова районної ради.

Завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Олександр Карпенко проінформував про необхідність внесення змін до Програми культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2018 рік.

Олександр Мисник ознайомив присутніх з проектами рішень порядку денного сесії щодо присвоєння почесного звання "Почесний громадянин Менського району" Молодшому М.П. та Гайдамаці А.В.

Також було обговорено ряд питань, що стосуються управління майном комунальної власності, з інформаціями по яких виступила Ірина Галіченко, начальник відділу з питань управління комунальним майном виконавчого апарату районної ради.

Після засідання Президії депутати районної ради працювали в постійних комісіях.

Пленарне засідання сесії районної ради відбудеться 20 вересня поточного року.

Всі проекти рішень порядку денного чотирнадцятої сесії районної ради розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.