Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

12 червня відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

12-06-2018, 15:36 | Розділ: Новини | Переглядів: 401

На початку засідання голова районної ради Олександр Мисник представив депутатському загалу головного лікаря Комунального закладу охорони здоров’я «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради - Разнована Григорія Івановича.

При формуванні порядку денного пленарного засідання сесії за пропозицією постійної комісії районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та управління об'єктами комунальної власності та за погодженням суб'єкта подання  питання щодо передачі Степанівського МНВК до власності Менської ОТГ та розподілу майна були зняті з розгляду.

Першим питанням депутати заслухали інформацію голови районної ради Олександра Мисника «Про дострокове припинення повноважень депутата Менської районної ради сьомого скликання Корнієнка Анатолія Петровича» та прийняли відповідне рішення щодо припинення повноважень депутата у зв’язку з його особистою заявою.

Наступним питанням депутати розглянули інформації прокурора та керівника Менського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території району.

Виступаючі – керівник місцевої прокуратури Іван Клюй та тимчасово виконуючий обов'язки начальника Менського відділення національної поліції Олександр Крук надали змістовну інформацію щодо стану законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку, відповіли на численні запитання депутатів районної ради.

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Оксана Булавка проінформувала по бюджетних питаннях порядку денного - «Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за І квартал 2018 року» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року № 324 «Про районний бюджет на 2018 рік».

Депутати розглянули питання соціального спрямування «Про виконання Районної програми «Соціальна підтримка малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2016-2018 роки», «Про виконання районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2017-2021 роки «Діти Менщини» та прийняли по ним відповідні рішення.

Також депутати розглянули проекти статутів (положень) ряду комунальних установ та закладів району – Березнянського історико-краєзнавчого музею імені Г.Г.Верьовки, Березнянської школи мистецтв імені Г.Г.Верьовки, Менської централізованої бібліотечної системи, районного організаційно-методичного центру культурно-освітніх установ.

Було затверджено Статут та передавальний акт (у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення КЗОЗ «Менський ЦПМСД») Комунального некомерційного підприємства «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської районної ради

Депутати одноголосно присвоїли звання «Почесний громадянин Менського району» за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я Менщини, за багаторічну активну громадську діяльність, що сприяла підвищенню ролі та авторитету району Хомрачу Петру Петровичу (посмертно).

Депутати районної ради розглянули та прийняли Звернення депутатів районної ради до Менського міського голови та депутатів Менської міської ради.

Всього депутатами районної ради розглянуто 14 питань.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати Чернігівської обласної ради Микола Бутенко та Сергій Нужняк.

Рішення, прийняті на тринадцятій сесії районної ради сьомого скликання, будуть розміщені на веб-сайті районної ради в строки, установлені Законом України «Про доступ до публічної інформації» у розділі «Офіційні документи».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.