Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Відбулось позачергове засідання сесії районної ради

21-08-2020, 12:37 | Розділ: Новини | Переглядів: 745

21 серпня депутати районної ради зібрались на засідання 26 (позачергової) сесії Менської районної ради сьомого скликання.

Передувало сесії спільне засідання профільних комісій та Президії районної ради, які погодили остаточний порядок денний.

На розгляд депутатського корпусу винесені питання, більшість яких пов’язано з управлінням об’єктами комунальної власності громад Менщини.

Реалізація адміністративно-територіальної реформи вимагає негайного реагування представницької влади та потребує вирішення юридичної долі майна. Отже, депутати районної ради прийняли рішення щодо передачі в оренду Менській міській раді частини першого поверху адміністративної будівлі для тимчасового розміщення Центру надання адміністративних послуг. Наразі у Менській громаді відсутній такий Центр, хоча адміністративні послуги надаються різноманітними службами міської ради та райдержадміністрації. Задля створення громадянам зручного формату отримання таких послуг, запропоновано об’єднання зусиль міської ради та райдержадміністрації для майбутньої спільної роботи в одному приміщенні.

Для розміщення майбутнього сучасного Центру надання адміністративних послуг, що відповідав би передбаченим законодавством вимогам, у власність міської об’єднаної територіальної громади також передано приміщення районної бібліотеки, на першому поверсі якого і планується розмістити ЦНАП. Наразі є потреба розпочати роботи з підготовки проекту реконструкції зазначеного приміщення.

Крім того, до власності громад ОТГ передано спортивний комплекс (стадіон, м.Мена, вул.Крилова,6) та майно, що пов’язано з реалізацією районної Програми поводження з твердими побутовими відходами: контейнерні майданчики, контейнери, прес та інше.

Депутати районної ради підтримали рішення щодо продовження фінансування утримання методичного кабінету відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації на період реформування, що пов’язане зі зміною норм чинного законодавства в галузі освіти.

У «Різному» виступив начальник залізничної станції Мена Юрій Пилипенко, що надав інформацію про організацію приміського залізничного сполучення в умовах карантину, а також звернувся до депутатів з проханням розглянути можливість збільшити обсяг фінансування компенсації перевезень пільгових категорій громадян.

У роботі сесії районної ради взяли участь депутати Чернігівської обласної ради Василь Леоненко та Сергій Нужняк.

Всі рішення двадцять шостої (позачергової) сесії районної ради у визначений законом термін будуть оприлюднені на сайті районної ради в розділі «Офіційні документи».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.