Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

19 грудня 2014 року відбулися розширене засідання Президії районної ради иа засідання постійних комісій

19-12-2014, 15:54 | Розділ: Новини | Переглядів: 825

19 грудня 2014 року відбулися розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного двадцять третьої сесії районної ради та засідання постійних комісій районної ради шостого скликання.

На засіданні Президії попередньо були розглянуті питання порядку денного 23 сесії районної ради.

Проводив засідання Президії голова районної ради Невжинський В.М.

Повідомив, що першим питанням порядку денного сесії буде звіт голови районної ради. В обговоренні питання із звітами про роботу постійних комісій проінформують голови постійних комісій ради.

З інформацією по питанню "Про Програму економічного і соціального розвитку Менського району на 2015 рік" виступив перший заступник голови районної державної адміністрації Примаков Г.А., в обговоренні інформації взяли участь члени Президії Ларченко Г.М., Мацішевська Л.В.

З короткою інформацією по питаннях порядку денного "Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 9 місяців 2014 року" та "Про внесення змін до рішення районної ради від 29 січня 2014 року "Про районний бюджет на 2014 рік" перед присутніми виступила Булавка О.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації.

По питаннях порядку денного сесії "Про Програму розвитку Комунального підприємства "Менарайкомунпослуга" Менської районної ради та забезпечення належного утримання майна комунальної власності, що знаходиться в управлінні даного підприємства, на 2015 рік" та "Про затвердження Програми розвитку комунальної установи Менської районної ради "Трудовий архів Менського району" на 2015 рік" членам Президії доповіли керівники - Бутенко Р.О., директор комунального підприємства "Менарайкомунпослуга" Менської районної ради та Дорошенко Н.В., директор комунальної установи "Трудовий архів Менського району" Менської районної ради.

Мойсєєнко Н.І., начальник фінансово-господарського відділу виконавчого апарату районної ради виступила з інформацією по питанню порядку денного "Про Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень та інших видатків, пов’язаних з діяльністю районної ради, на 2015 рік".

З інформацією про хід підготовки до розгляду на пленарному засіданні питання "Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності" перед присутніми виступив Лукаш Д.О., начальник відділу правового забезпечення виконавчого апарату районної ради.

Васюк А.В., начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та з питань організаційної діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації доповіла по проекту питання порядку денного пленарного засідання "Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Менському районі на 2015-2016 роки".

По проектах рішень з питань "Про внесення змін до Програми військово-Патріотичного виховання та підготовки молоді Менського району до служби в Збройних Силах України на 2013-2015 роки", "Про затвердження програми "Пільги на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ інвалідам по зору І та ІІ гр., сім'ям загиблих воїнів-інтернаціоналістів та сім’ям загиблих під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України на 2015 рік" та "Про надання пільг сім’ям загиблих під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України" перед присутніми виступив Роговенко В.І., начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Лях В.В., заступник голови районної ради виступив з інформацією по питаннях "Про встановлення зменшеного розміру орендної плати" та "Про продовження дії контракту".

При обговорені питання в черговий раз депутати районної ради зосередили увагу на діяльності двох комунальних закладів охорони здоров’я – Менської центральної районної лікарні та Менського районного центру первинної медико-санітарної допомоги. Зокрема, вказувалось на дещо нерівні умови щодо їх фінансування і незабезпеченість новоствореного Центру ПМСД майном, приміщеннями, обладнанням тощо. Виступили депутати Леоненко В.М., Мацішевська Л.В., Ларченко Г.М., Соломко А.В., голова районної державної адміністрації Мисник О.П.

Кочубей В.М., начальник відділу Держземагенства в Менському районі доповів присутнім по ряду питань порядку денного сесії щодо затвердження технічних документацій по розрахунку нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Відповів на запитання присутніх.

З проектом рішення по питанню "Про надання дозволу КЗОЗ "Менська центральна районна лікарня" на передачу в оренду частини приміщення" присутніх ознайомив Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ "Менська центральна районна лікарня".

На засіданні було попередньо розглянуто ще ряд питань порядку денного двадцять третьої сесії районної ради. Всі проекти рішень розміщені на веб-сайті районної ради в розділі "Офіційні документи. Проекти рішень районної ради".

Після засідання Президії відбулися засідання постійних комісій районної ради.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.