Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

27 січня 2014 року у районній раді відбулося спільне засідання Президії, постійних комісій районної ради шостого скликання та колегії при голові районної державної адміністрації.

27-01-2014, 16:02 | Розділ: Новини | Переглядів: 859

27 січня 2014 року у районній раді відбулося спільне засідання Президії, постійних комісій районної ради шостого скликання та колегії при голові районної державної адміністрації.

Члени Президії розглянули питання порядку денного наступної, дев’ятнадцятої, сесії, яка орієнтовно відбудеться 29 січня 2014 року. Вів засідання голова районної ради В.М.Невжинський.

На початку засідання голова районної ради ознайомив присутніх з порядком денним засідання Президії та порядком денним дев’ятнадцятої сесії районної ради шостого скликання. Повідомив, що основними питаннями є прийняття Програми економічного та соціального розвитку Менського району на 2014 рік та затвердження районного бюджету на 2014 рік. Ольховик Т.В., начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації, ознайомила присутніх з основними положеннями програми, зупинилася на її ключових моментах.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М. проінформувала присутніх про основні позиції запропонованого районного бюджету на 2014 рік.

В обговоренні питань виступили депутати районної ради Роговий В.М., Аношко С.О., Ларченко Г.М., Магула В.Г. та Менський міський голова Фесюн Ф.І.

Після першої частини засідання Президії депутати працювали в постійних комісіях районної ради.

Після засідань постійних комісій Президія районної ради продовжила свою роботу. Були обговорені зауваження та пропозиції щодо проектів Програми економічного та соціального розвитку та районного бюджету.

Зокрема, депутатами районної ради піднімались питання ремонту приміщення стадіону «Колос» (вивчення можливості заміни віконних блоків), утримання пожежно-сторожової охорони в с.Куковичі (надання бюджетної підтримки місцевому господарству СК «Куковицький», що утримує пожежну охорону), виділення з бюджету 3,5 тис.грн. для районної організації воїнів-інтернаціоналістів та ряд інших.

Крім зазначених на розгляд сесії виносяться також наступні питання:

- Про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік»;

- Про звіт про виконання районного бюджету та витрачання коштів резервного фонду за 2013 рік;

- Про звернення депутатів районної ради (щодо освоєння коштів державної субвенції);

- Про заяву учасників мітингу в м.Мена з приводу подій в Україні.

Ряд питань були внесені на розгляд сесії постійними комісіями районної ради:

- Про встановлення зменшеного розміру орендної плати (на підставі рекомендацій постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності за клопотанням орендарів і за наявності згоди балансоутримувачів об’єктів права спільної власності територіальних громад міста, селищ, сіл району, стосовно орендарів – бюджетних установ );

- Про затвердження районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонт вулиць та доріг комунальної власності на 2014-2018 роки (за поданням постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності).

- Про затвердження переліку закладів культури Менського району (за поданням постійної комісії з гуманітарних питань, сім’ї, молоді та соціального захисту).

По результатах розгляду питань порядку денного засідання Президією прийнято відповідне рішення.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.