Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

29 січня 2014 року відбулось пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради шостого скликання

29-01-2014, 16:40 | Розділ: Новини | Переглядів: 1030

29 січня 2014 року відбулось пленарне засідання чергової, дев’ятнадцятої сесії районної ради шостого скликання. На початку пленарного засідання вшанували пам’ять загиблих в протистоянні хвилиною мовчання.

Першим питанням пленарного засідання сесії стало питання «Про Програму економічного та соціального розвитку Менського району на 2014 рік». З інформацією по даному питанню виступила Ольховик Т.В., начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації. Із співдоповіддю з даного питання виступив Василенко В.У., голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності, перший заступник голови райдержадміністрації.

Другим питанням депутати розглянули питання «Про районний бюджет на 2014 рік». З доповіддю по даному питанню виступила Булавка О.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації. Із співдоповіддю по даному питанню виступив Соломко А.В., голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, голова районної державної адміністрації.

За пропозицією голови районної ради Невжинського В.М. депутати провели спільне обговорення проектів Програми економічного та соціального розвитку Менського району та районного бюджету на 2014 рік.

В обговоренні даного питання виступили депутати районної ради Кривицький С.П., Кіндер В.М., Магула В.Г., Леоненко В.М., Мироненко А.І., Менський міський голова Фесюн Ф.І., голова районної організації воїнів-афганців Пустовойт М.І., Березнянський селищний голова Павленко В.М.

З інформацією по питанню порядку денного сесії «Про заяву учасників мітингу в м.Мена з приводу подій в Україні» перед присутніми виступила Тюшкевич Н.П., депутат районної ради, обрана по багатомандатному виборчому округу від районної організації ВО «Батьківщина». Зачитала заяву учасників мітингу в м.Мена з приводу подій в Україні та внесла пропозицію про прийняття заяви районною радою щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

В обговоренні даного питання виступили депутати районної ради Кіндер В.М., Соломко А.В., Дендак В.І.

Голова районної ради Невжинський В.М., виступаючи в обговоренні, запропонував представникам політичних сил в перерві зібратися для опрацювання змісту заяви депутатів Менської районної ради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

Після перерви рішення з даного питання було прийнято.

Депутати внесли зміни до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік» та заслухали звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 2013 рік, про що проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М.

Із інформацією по питаннях «Про звернення депутатів районної ради (щодо освоєння коштів державної субвенції)» перед депутатами виступили голова районної ради Невжинський В.М. та Василенко В.У., перший заступник голови райдержадміністрації, голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності, який проінформував про стан освоєння коштів субвенції з Державного бюджету України для соціально-економічного розвитку району. Дана інформація прийнята до відома.

Василенко В.У., перший заступник голови райдержадміністрації, голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності, проінформував депутатів по питанню порядку денного пленарного засідання «Про встановлення зменшеного розміру орендної плати».

З інформацією «Про затвердження Районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності на 2014-2018 роки» перед депутатами виступив Ющенко А.М., завідуючий сектором архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації.

Депутати затвердили переліку закладів культури Менського району. З інформацією по даному питанню виступила Лукаш Ю.М., начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації.

Депутати розглянули депутатський запит депутата районної ради Леоненка В.М. стосовно спірних земельних питань, що виникли в смт Березна та прийняли по ньому відповідне рішення.

Депутати також прийняли клопотання щодо звернення до Чернігівської обласної ради та Чернігівської обласної державної адміністрації стосовно ініціювання ними внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2002 року № 228 «Про затвердження Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» та Наказу Міністерства фінансів України від 12 березня 2012 року № 333 «Про затвердження Інструкції щодо застосування класифікації кредитування», щодо застосування повної економічної класифікації видатків при фінансуванні установ охорони здоров’я, що надають первинну медико-санітарну допомогу.

Необхідність даного питання пов’язана з тим, що новостворений комунальний заклад «Менський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської районної ради буде розпорядником бюджетних коштів ІІІ рівня. Є побоювання, що це приведе до проблем із фінансуванням первинної ланки системи охорони здоров’я.

Всього депутатами районної ради на пленарному засіданні розглянуто 11 питань, по кожному з них прийнято відповідне рішення.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.