Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

27 лютого 2014 року відбулася позачергова 20 сесія районної ради шостого скликання

27-02-2014, 16:13 | Розділ: Новини | Переглядів: 1097

27 лютого 2014 року відбулася позачергова 20 сесія районної ради шостого скликання.

На початку засідання голова районної ради Невжинський В.М. повідомив, що до порядку денного засідання включено питання «Про суспільно-політичну ситуацію», що було внесено за пропозицією групи депутатів та Народної ради, створеної 21.02.2014 на Народному віче в м.Мена.

Крім того, голова районної ради Невжинський В.М. запропонував включити до порядку денного пленарного засідання питання «Про дострокове припинення повноважень голови районної ради», враховуючи пропозицію групи депутатів та Народної ради, що запропонували розглянути на сесії питання про доцільність перебування голови на посаді.

При голосуванні за включення даного питання до порядку денного не набралося необхідної кількості голосів депутатів районної ради.

За пропозицією депутатів районної ради до порядку денного було включено питання «Про висловлення недовіри голові районної державної адміністрації». Але в ході розгляду дане питання було знято з порядку денного у зв’язку з тим, що голова райдержадміністрації написав заяву про звільнення.

Депутат районної ради Кіндер В.М. подав заяву про складення своїх депутатських повноважень. Депутати районної ради внесли пропозицію дане питання розглянути на наступній сесії районної ради.

З інформацією по питанню «Про суспільно-політичну ситуацію» виступив депутат районної ради Довгий М.О. В обговоренні даного питання виступили депутати районної ради Магула В.Г., Костючок С.Г., Соломко А.В., Леоненко В.М., Мацішевська Л.В., Тюшкевич Н.П., Авраменко А.М., члени громадської ради Білий В.П., Трегубенко С.М., Бурмака М.М., депутат Чернігівської обласної ради Бутенко О.І.

Також заступник голови районної ради Лях В.В. зачитав проект звернення сесії районної ради по даному питанню, який був підтриманий депутатами.

Депутати розглянули питання «Про запит депутата Костючка С.Г.».

В обговоренні даного питання виступили прокурор Менського району Карась В.В., начальник Менського РВ УМВС в Чернігівській області Білик Ю.А., начальник Менської міжрайонної державної податкової інспекції Старєйшинський В.Є., депутати районної ради Костючок С.Г., Василенко В.У., голова правління Менської райспоживспілки Пономаренко О.П.

В «Різному» журналіст газети «Наше слово» Фурман А.В. виступив перед присутніми з інформацією про ініціативну групу зі створення в районі громадської організації «Менська сотня». Запросив всіх бажаючих на збори організації, що відбудуться 01 березня о 13.00 годині в малому залі районного Будинку культури.

На пленарному засіданні сесії районної ради було оприлюднено повідомлення про припинення діяльності фракції Партії регіонів в районній раді.

Також Ви можете ознайомитися з відеозаписом

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.