Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

02 квітня 2015 року проведено пленарне засідання двадцять п'ятої сесії районної ради

6-04-2015, 10:04 | Розділ: Новини | Переглядів: 921

02 квітня 2015 року проведено пленарне засідання чергової, двадцять п'ятої, сесії районної ради шостого скликання.

Основним було питання «Звіт голови районної державної адміністрації». Голова районної державної адміністрації Мисник О.П. у своєму звіті детально зупинився на здобутках та проблемних питаннях району. Окреслив коло завдань, над якими працює виконавча влада. Відповів на численні запитання присутніх.

В обговоренні взяли участь депутати районної ради Корнієнко Н.І., Магула В.Г., Леоненко В.М., Єрмоленко В.М.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М. проінформувала присутніх по питанню порядку денного сесії «Про внесення змін до рішення районної ради від 23 січня 2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік». Ознайомила депутатів з листом Менської міської ради, у якому висловлено прохання підтримати міську раду в співфінансуванні реалізації програм та проектів, у яких вона стала переможцем, в тому числі і за участі європейських фондів. Даний лист викликав багато запитань у присутніх. В обговоренні виступив заступник Менського міського голови Стальниченко Ю.В., голова Менської районної державної адміністрації Мисник О.П., депутати районної ради Тимощенко М.І., Василенко В.У., Півень О.П,, Леоненко В.М., Аношко С.О., Мацішевська Л.В., Роговенко В.І.

Крім даного питання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення по питаннях що стосуються бюджету району «Про внесення змін до рішення районної ради від 29 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік» та «Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 2014 рік».

З інформацією по питанню «Щодо підтримки Постанови Верховної Ради України від 30.01.2015 щодо визнання Російської Федерації державою-агресором, а угрупування ЛНР та ДНР - терористичними організаціями» перед присутніми виступив депутат районної ради Леоненко В.М. Депутати підтримали дану пропозицію та визнали угрупування ЛНР та ДНР - терористичними організаціями, а Російську Федерацію державою-агресором.

З проектом рішення по питанню «Про призначення на посаду директора КЗ «Центр культури і дозвілля молоді» та укладення контракту» присутніх ознайомила начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Лукаш Ю.М. Також перед присутніми виступила кандидат на посаду директора Бикова О.В.

Депутати розглянули питання порядку денного «Про затвердження розпорядження голови районної ради від 26.03.2015 № 07-ос «Про звільнення Бутенка Р.О.» та «Про призначення Квашука В.А. на посаду директора комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради та встановлення терміну контракту».

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Литовченко Л.В. вніс на розгляд сесії питання щодо затвердження Статутів Менської районної гімназії та Куковицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Питання «Про надання КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» дозволу на реконструкцію» викликало багато запитань та спорів. В обговоренні питання виступили депутати районної ради Мацішевська Л.В., Леоненко В.М., Тимощенко М.І., Костенко М.І., депутат Чернігівської обласної ради Хомрач П.П., голова Менської районної державної адміністрації Мисник О.П., заступник голови районної державної адміністрації Терентієв П.О. Депутати більшістю голосів надали дозвіл на реконструкцію та прийняли відповідне рішення.

Також дискусійним виявилося питання «Про надання дозволу Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на передачу в оренду автомобіля». В обговоренні виступили депутати районної ради Тюшкевич Н.П., Авраменко А.М., Корнієнко Н.І., голова районної державної адміністрації Мисник О,П. та депутат Чернігівської обласної ради, головний лікар Менської центральної районної лікарня Хомрач П.П.

Депутати також розглянули ряд запитів депутатів районної ради щодо перейменування вулиць в м.Мена, підтримки воїнів АТО та доплат та пільг працівникам освіти.

Прийнято 9 рішень по ряду земельних питань.

Депутати на пленарному засіданні розглянули та затвердили районні програми : Програму виконання заходів з мобілізації в Менському районі на 2015 рік», «Районну програму Запровадження автоматизованої інформаційної системи «Місцеві бюджети» на 2015- 2020 роки». Лях В.В., заступник голови районної ради, виступив перед присутніми з інформацією по питанню порядку денного сесії "Про розгляд пропозиції депутатів районної ради щодо усунення порушень норм природоохоронного законодавства на території району».

Всього депутатами районної ради на пленарному засіданні розглянуто 36 питань.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.