Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

23 січня 2015 року відбулося пленарне засідання двадцять четвертої сесії районної ради

26-01-2015, 11:27 | Розділ: Новини | Переглядів: 768

23 січня 2015 року проведено пленарне засідання чергової, двадцять четвертої сесії, районної ради шостого скликання.

Основним було питання «Про районний бюджет на 2015 рік». Доповідь начальника фінансового управління райдержадміністрації депутати заслухали на спільному засідання Президії, постійних комісій районної ради та Колегії райдержадміністрації, тому було вирішено розпочати з обговорення доповіді та відповідей на запитання, що виникли у депутатів після засідання постійних комісій.

Із співдоповіддю по даному питанню виступив заступник голови постійної комісії районної ради з питань бюджету Щукін В.М.

В обговоренні взяли участь депутати районної ради Леоненко В.М., Кіндер В.М., Магула В.Г. Депутати прийняли районний бюджет на 2015 рік.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Литовченко Л.В. вніс на розгляд сесії питання щодо забезпечення підвозу учнів до шкіл та харчування учнів 1-4 класів, яке було підтримано депутатами.

Лукаш Д.О., начальник відділу правового забезпечення виконавчого апарату районної ради, проінформував присутніх про питаннях порядку денного сесії «Про встановлення зменшеного розміру орендної плати» та «Про порушення клопотання про передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району нерухомого майна».

З проектом рішення по питанню «Про програму культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2015 рік» присутніх ознайомила начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Лукаш Ю.М.

Питання порядку денного «Про призначення на посаду головного лікаря КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» та встановлення терміну контракту» знову викликало найбільше спорів серед присутніх в сесійній залі. Голова районної ради, Невжинський В.М. повідомив, що від депутатів районної ради надійшли подання щодо трьох кандидатур на посаду головного лікаря Менської ЦРЛ – Хомрач П.П., Крейш О.Х., Надточій Ф.М. Голова райдержадміністрації вніс на розгляд сесії кандидатуру Хомрача П.П.

Депутати вирішили провести поіменне голосування з даного питання.

Перед присутніми виступили кандидати на посаду головного лікаря Менської центральної районної лікарні. В обговоренні взяли участь депутати районної ради Кіндер В.М., Леоненко В.М., Дендак В.І., а також голова райдержадміністрації Мисник О.П., Менський міський голова Фесюн Ф.І., лікар Литвак А.О.

В результаті поіменного голосування прийнято рішення призначити на посаду головного лікаря КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» Хомрача П.П. та встановлено термін контракту - три роки.

Депутати також розглянули запит депутатів районної ради Магули В.Г., Тюшкевич Н.П., Чорноштан Н.І. «З приводу публікацій в інтернеті про нібито погрози на адресу працівників РДА, побиття підприємців та попередню сесію районної ради». З інформацією по даному питанню виступили начальник Менського РВ УМВС у Чернігівській області Білик Ю.А. та прокурор Менського району Карась В.В., відповіли на запитання присутніх у сесійній залі.

Депутатами також прийняті рішення «Про затвердження розміру допомоги потерпілій внаслідок пожежі 28.11.2014», «Про безоплатну передачу майна у комунальну власність територіальної громади с.Осьмаки», «Про надання дозволу Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів на передачу в оренду Миколаївській сільській раді приміщення площею 7,5 кв.м. для потреб дитячого садка», «Про надання дозволу на передачу в оренду частини приміщення комунальному закладу «Центр культури і дозвілля молоді» Менської районної ради».

В «Різному» депутати заслухали інформацію голови районної ради та голови райдержадміністрації щодо розгляду звернення жителів населених пунктів Локнистенської сільської ради про закриття відділення Ощадбанку в с.Локнисте.

Менський військовий комісар Павлюк В.М. виступив з інформацією про хід мобілізації в районі. Дав відповіді на запитання присутніх.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.