Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

16 грудня 2016 року відбулося засідання Президії та засідання постійних комісій районної ради сьомого скликання.

16-12-2016, 16:31 | Розділ: Новини | Переглядів: 496

Спочатку на засіданні Президії районної ради був попередньо розглянутий орієнтовний порядок денний сесії.

Як повідомив голова районної ради Олександр Мисник для забезпечення конструктивної роботи засідання Президії його орієнтовний порядок денний був сформований «по блоках», а не відповідно до розпорядження голови районної ради щодо скликання сесії, що сформований згідно з планом роботи та по мірі надходження питань на розгляд.

Карпенко О.П., начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації виступив з інформацією по ряду питань щодо затвердження Статутів закладів культури району та щодо затвердження Положень про надання платних послуг закладами культури в районі. Відповів на запитання присутніх.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М. проінформувала присутніх про проекти питань порядку денного "Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 9 місяців 2016 року", та "Про внесення змін до рішення районної ради від 28 грудня 2015 року № 37 «Про районний бюджет на 2016 рік".

"Про районну Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2017-2010 роки «Діти Менщини» та "Про районну Програму із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2016-2020 роки" присутнім доповіла Песоцька Т.А., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.

Волков В.В., завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації дав стислу інформацію по питанню порядку денного "Про внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури і спорту, на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29 вересня 2016 року № 147".

Люшина В.Л., головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації проінформувала по питаннях що стосуються галузі освіти в районі.

Багато запитань у присутніх було щодо питання "Про затвердження Районної програми організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів Менського району на 2017 рік". В обговоренні проекту рішення виступили члени Президії Мисник О.П., Мацішевська Л.В., Гайдукевич В.В., Фесюн К.О. а також голова районної державно адміністрації Щукін В.М.

"Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Менському районі на 2017-2020 роки" присутнім доповіла Васюк А.В., начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації.

Ющенко А.М., завідувач сектору містобудування, архітектури, ЖКГ та будівництва райдержадміністрації проінформував по питанню "Про внесення змін до районної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2016-2020 роки".

Квашук В.А., директор КП «Менарайкомунпослуга виступив з інформацією "Про Програму розвитку Комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради та забезпечення належного утримання майна комунальної власності, що знаходиться в управління підприємства, на 2017 рік" та "Про затвердження районної Програми поводження з твердими побутовими відходами на 2017-2021 роки". Відповів на запитання присутніх.

Члени Президії розглянули питання "Про затвердження Програми розвитку комунальної установи Менської районної ради «Трудовий архів Менського району» на 2017 рік". Інформувала по даному питанню: Дорошенко Н.В., директор КУ «Трудовий архів Менського району».

Луговський Д.В., начальник Менського РВ УДСНС України в Чернігівській області дав стислу характеристику питанню порядку денного "Про Програму забезпечення пожежної безпеки на території Менського району та територіальних громадах, утворених внаслідок добровільного об’єднання, на 2017-2020 роки".

"Про Програму місцевих стимулів для медичних працівників Менського району на 2017-2020 роки" членам Президії розповіла Корнієнко Н.І., головний лікар КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» проінформував по питанню порядку денного "Про розмежування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги".

Також членами Президії були розглянуті й інші питання порядку денного шостої сесії.

З метою детального опрацювання проекту районного бюджету та проекту Програми економічного і соціального розвитку Менського району на 2017 рік, постійні комісії працювали спільно. З інформацією по проекту Програми економічного і соціального розвитку виступили Васюк А.В. – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури та з питань діяльності ЦНАП райдержадміністрації.

З інформацією щодо проекту бюджету району на 2017 рік виступила Булавка О.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації.

Після спільного засідання депутати працювали у постійних комісіях.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.