Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

26 березня 2015 року відбулися засідання Президії та постійних комісій районної ради шостого скликання

26-03-2015, 16:10 | Розділ: Новини | Переглядів: 744

26 березня 2015 року відбулися розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного двадцять п'ятої сесії районної ради та засідання постійних комісій районної ради шостого скликання.

Проводив засідання Президії голова районної ради Невжинський В.М.

Повідомив, що першим питанням порядку денного сесії буде звіт голови районної державної адміністрації. Запропонував головам постійних комісій визначитись з виступаючими в обговоренні даного питання.

З інформацією по питанням порядку денного «Про внесення змін до рішення районної ради від 23 січня 2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік», «Про внесення змін до рішення районної ради від 29 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік», «Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 2014 рік», начальник фінансового управління райдержадміністрації. В обговоренні питань виступили Менський міський голова Фесюн Ф.І., голова районної державної адміністрації Мисник О.П., голова районної ради Невжинський В.М., депутат районної ради Мацішевська Л.В. Фесюн Ф.І. довів до відома членів Президії інформацію щодо реалізації Менською міською радою проектів «Модернізація системи вуличного освітлення міста Мена з використанням енергоефективних технологій» (фінансування за грантовою програмою SUPED, потребує співфінансування від міської ради в сумі близько 1,7 млн.грн.), «Будівництво водоводу від артезіанської свердловини № 9 на території ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка до центрального водозабору в м.Мена Чернігівської області» (потребує термінового завершення робіт, на що потрібні кошти в сумі 1,2 млн.грн.); проекти по лінії Фонду підтримки місцевого самоврядування в Україні, що будуть фінансуватись Фондом регіонального розвитку: «Будівництво ділянки водогону по вул.Леніна та Крилова-Чехова з метою підвищення надійності водопостачання м.Мена Чернігівської області» (співфінансування - в сумі 220 тис.грн.), «Будівництво та реконструкція міського парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка в м.Мена Чернігівської області» в сумі близько 220 тис.грн.

Президією запропоновано доручити фінансовому управлінню райдержадміністрації вивчити можливість співфінансування проектів, про результати доповісти до 01.04.2015.

Косовненко С.Г., завідуючий сектором взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації, озвучив основні положення проекту Програми виконання заходів з мобілізації в Менському районі на 2015 рік.

Литовченко Л.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації озвучив проекти рішень щодо затвердження Статутів Менської районної гімназії та Куковицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Президія розглянула питання «Про надання КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» дозволу на реконструкцію. З інформацією по ньому виступив Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня». В обговоренні взяли участь Мацішевська Л.В., Булавка О.М., Леоненко В.М.

По результатах обговорення питання голова районної ради Невжинський В.М. запропонував створити робочу комісію для обстеження та вивчення умов роботи лікарів КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги».

По питанню порядку денного «Про призначення на посаду директора КЗ «Центр культури і дозвілля молоді» та укладення контракту» перед членами Президії виступила Лукаш Ю.М., начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації, представила кандидата на посаду директора Бикову Олену Віталіївну.

Голова районної ради Невжинський В.М. ознайомив присутніх з депутатськими запитами, що надійшли на 25 сесію районної ради шостого скликання.

Голова районної ради повідомив про подану заяву про звільнення від директора КП «Менарайкомунпослуга» Бутенка Р.О., а також подання депутатів районної ради щодо призначення на цю посаду депутата районної ради Квашука В.А.

Також було розглянуто ряд проектів рішень із земельних питань, питань управління комунальною власністю та інші питання порядку денного двадцять п’ятої сесії районної ради. Всі проекти рішень розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Після засідання Президії відбулися засідання постійних комісій районної ради.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.