Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

10 липня 2015 року відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії районної ради шостого скликання.

13-07-2015, 09:52 | Розділ: Новини | Переглядів: 698

10 липня 2015 року відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії районної ради шостого скликання.

На початку засідання голова районної ради Невжинський В.М. вручив Почесну грамоту Чернігівської обласної ради Бігацькому сільському голові Шкрабулі Н.П. та поздоровив з Днем народження заступника голови районної державної адміністрації Терентієва П.О.

Основним питанням пленарного засідання було питання "Про хід виконання Програми поліпшення екологічного стану Менського району на 2006 – 2016 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27.07.2006". з інформацією по даному питання виступив Таргонський В.С., заступник начальника – завідуючий сектором організації виробництва, переробки, маркетингу сільськогосподарської продукції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

В обговоренні виступу взяли участь депутати районної ради Возіян М.Л., Леоненко В.М., Квашук В.А., Роговенко В.І., Ларченко Г.М., Щукін В.М., Кіндер В.М., заступник Менського міського голови Стальниченко Ю.В., Лісківський сільський голова Лавський М.І. В результаті обговорення до запропонованого проект рішення внесено ряд доповнень.

З інформацією по наступному питанню порядку денного "Про хід виконання Середньострокової Програми соціально-економічного розвитку Менського району на період до 2015 року, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2012" перед присутніми виступила Васюк А.В., начальник відділу економічного розвитку, інфраструктури та з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації. Дала стислу характеристику виконання Середньострокової Програми соціально-економічного розвитку Менського району на період до 2015 року, відповіла на запитання присутніх.

Депутатами прийнято відповідні рішення по наступних питаннях порядку денного пленарного засідання "Про хід виконання Програми «Ефективне опалення в Менському районі на 2013-2017 роки», затвердженої рішенням районної ради від 27.03.2013" та "Про хід виконання районних програм в галузі культури (Районної програми поповнення бібліотечних фондів Менської ЦБС на 2012 – 2016 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2012, Програми культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2014 рік, затвердженої рішенням районної ради від 25.12.2013)."

Булавка О.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації, озвучила інформацію по питаннях порядку денного "Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за І квартал 2015 року" та "Про внесення змін до рішення районної ради від 23 січня 2015 року "Про районний бюджет на 2015 рік".

Депутати районної ради розглянули ряд питань – "Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства "Менарайкомунпослуга" Менської районної ради", "Про внесення змін та доповнень до Програми поводження з твердими побутовими відходами Менського району на 2012-2016 роки", "Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Менського району", "Про Програму впровадження комплексу заходів щодо збереження та відновлення меморіальних пам’яток періоду Великої Вітчизняної війни в Менському районі на 2015-2016 роки" та прияли по них відповідні рішення.

Литовченко Л.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації, озвучив проекти рішень "Про припинення діяльності Гусавської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Менської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації". Відповідаючи на запитання депутатів повідомив, що всі працівники Гусавської ЗОШ будуть працевлаштовані, а приміщення навчального закладу, після завершення процедури ліквідації, буде передано у власність Локнистенської територіальної громади.

Депутати розглянули та прийняли рішення по питанню "Про надання дозволу на передачу в оренду приміщень КЗ «Центр культури і дозвілля молоді» та встановлення розцінок за використання приміщень".

Депутати розглянули ряд земельних питань та прийняли по ним відповідні рішення.

За ініціативою депутата районної ради Тюшкевич Н.П. на пленарному засідання було розглянуто та прийнято звернення: "Про звернення депутатів районної ради з приводу підвищення тарифів на комунальні послуги" та "Про звернення депутатів районної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо негайної індексації зарплат та пенсій в умовах значного підвищення індексу споживчих цін та різкого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги".

Також депутатами були розглянуті питання порядку денного – "Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Менського району – автомобіля ГАЗ-31029 № СВ 42-64", "Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Менського району – приміщення майстерні Слобідської ЗОШ І-ІІ ст.", "Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Менського району", "Про контроль за дотриманням вимог ч.1 статті 59-1 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та прийнято відповідні рішення по них.

Жваве обговорення викликало питання "Про звернення до Менської міської ради з приводу підвищення тарифів на водовідведення та водопостачання" ініційоване депутатом районної ради Мацішевською Л.В.

В обговоренні даного питання виступили депутати районної ради Кіндер В.М, Щукін В.М., Аношко С.О., Довгий М.О. та заступник Менського міського голови Стальниченко Ю.В.

Леоненко В.М., депутат районної ради виступив з інформацією по питанню "Про забезпечення виплати заборгованості із заробітної плати". З поясненнями з даного питання виступив помічник прокурора Менського району Мороз І.О..

Також депутати розглянули питання порядку денного "Про прийняття майна до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району". З інформацією по даному питанню виступила Бельченко В.М., головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації.

Косовненко С. Г., завідуючий сектором взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації проінформував депутатів по питанню "Про внесення змін до Програми виконання заходів з мобілізації в Менському районі на 2015 рік".

Литовченко Л.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації виступив з інформацією по питанню "Про затвердження тарифів".

В "Різному" депутати заслухали інформацію заступника голови районної ради Ляха В.В. про результати роботи робочої групи, створеної розпорядженням голови районної ради від 11.07.2013 № 37 «Про склад робочої групи» із змінами та доповненнями, внесеними по результатах розгляду питання на пленарному засіданні двадцять п’ятої сесії районної ради 02.04.2015 щодо вивчення стану використання мисливських угідь, дотримання відповідальними особами норм чинного природоохоронного законодавства на території району.

В обговоренні інформації виступив депутат районної ради Мироненко А.І.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.