Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

24 березня заступник голови обласної ради Арсен Дідур перебував із робочою поїздкою на Менщині, де провів прийом громадян із особистих питань у Менській районній раді та Березнянській селищній раді

25-03-2016, 12:11 | Розділ: Новини | Переглядів: 809

Перелік проблем, вирішення яких потребують мешканці району, був досить широким. Зокрема, у смт Березна люди зверталися із проханням про надання матеріальної допомоги на лікування, проведення ремонту доріг та сприяння у безоплатній приватизації земельних ділянок для ведення особистого господарства учасниками АТО. Представники батьківського комітету Березнянського ДНЗ «Берізка» висловили прохання допомогти замінити вікна і двері у закладі, що дозволить зменшити тепловтрати. Березнянська селищна рада звернулась із клопотанням посприяти у вирішенні питань щодо вуличного освітлення, надання послуг із землеустрою та фінансування будівельних робіт у будинку культури. Працівники КЗ «Березнянський історико-краєзнавчий музей імені Г.Г.Верьовки» просили встановити економний газовий котел і придбати будівельні матеріали для поточного ремонту.

Під час зустрічі у Менській районній раді громадяни звертались за допомогою у вирішенні питання здачі в оренду та передачі землі у приватну власність, щодо виділення коштів на будівництво церкви у с.Сахнівка, покращення стану підвозу учнів до загальноосвітніх навчальних закладів Менського району шляхом виділення додаткових шкільних автобусів.

На всі порушені питання заявники отримали вичерпні відповіді та роз'яснення. Вирішення низки проблем, що потребують детальнішого вивчення, депутат взяв під свій особистий контроль.

Крім того, цього ж дня Арсен Дідур обговорив актуальні питання життєдіяльності району з представниками відділу Держгеокадастру у Менському районі, сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації, Менського районного відділу Управління ДСНС України в області, Менського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області та Реєстраційної служби Менського районного управління юстиції.

 

За інформацією відділу інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.