Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

29 червня 2016 року відбулося пленарне засідання четвертої сесії районної ради сьомого скликання

30-06-2016, 10:40 | Розділ: Новини | Переглядів: 721

 

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати Чернігівської обласної ради Леоненко В.М., Нужняк С.М., Бутенко М.О.,

Першим депутати розглянули питання «Про роботу закладів охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району». З інформацією з даного питання виступили Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ «Менська ЦРЛ» та Корнієнко Н.І., головний лікар КЗОЗ «Менський ЦПМСД». В своїх виступах зупинилися на здобутках та проблемах галузі охорони здоров'я.

Головний лікар Менської ЦРЛ Хомрач П.П. серед завдань, які стоять перед закладом, зазначив питання укомплектування фізичними особами вакантних посад лікарів (акушер-гінекологи, анестезіологи, хірурги, педіатри), поліпшення матеріально-технічної бази та подальше укомплектування лікарні сучасним обладнання та апаратурою (інкубатор для новонароджених, апарат УЗД з функцією Доплера, апарат наркозно-дихальний, Холтерівська система, електрокардіограф стаціонарний 12-и канальний та інше). Головний лікар Менського ЦПМСД Корнієнко Н.І. також звернула увагу на проблеми, що потребують вирішення: укомплектування медичними кадрами, матеріально технічне забезпечення закладу, забезпечення пільгових категорій населення медикаментами.

Депутати районної ради піднімали питання забезпечення ліками інсулінозалежних хворих, надання закладами платних послуг, забезпечення житлом медичних працівників.

Депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації Щукіна В.М. У своєму звіті голова райдержадміністрації детально охарактеризував виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за 2015 рік. Відповів на запитання присутніх.

В обговоренні звіту голови районної державної адміністрації взяли участь депутати районної ради Фесюн К.О., Роговий В.М., Титаренко А.М.

Депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року, а також внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік. З інформацією по даних питаннях перед депутатами виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М.

Депутати розглянули питання «Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновником яких є Менська районна рада» та прийняли відповідне рішення.

Наступним депутати розглянули питання «Про обрання заступника голови районної ради».

Голова районної ради Мисник О.П. повторно вніс кандидатуру на посаду заступника голови районної ради – депутата районної ради від Менської районної організації Аграрної партії України Олещенко Тетяну Олександрівну.

Після проведення процедури таємного голосування дана кандидатура не набрала необхідної більшості голосів, заступника голови районної ради обрано не було.

Також на пленарному засіданні були розглянуті нові редакції Статутів Комунального підприємства «Менарайкомунпослуга», КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги», загальноосвітніх закладів Менського району.

Внесли зміни до районної Програми по наданню матеріальної допомоги жителям Менського району на 2016-2020 роки та до Програми культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2016 рік.

Депутати одноголосно затвердили районну Програму «Молодь Менщини» на 2016-2020 роки.

Також було розглянуто ряд земельних та майнових питань.

За пропозицією депутата Мурованого С.Г. депутати прийняли рішення «Про розгляд питання щодо заборони торгівлі алкоголем після 22.00 години» та прийняли відповідне рішення.

Всього депутати районної ради розглянули 35 питань.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.