Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Сьогодні, 13 вересня, відбулося розширене засідання Президії районної ради та засідання постійних комісій

13-09-2019, 15:31 | Розділ: Новини | Переглядів: 551

Сьогодні, 13 вересня, відбулося розширене засідання Президії районної ради за участю осіб визначених як виступаючі з питань порядку денного дев'ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Провела засідання голова районної ради Наталія Боюн.

Голови постійних комісій, керівники депутатських фракцій попередньо обговорили питання порядку денного чергової, дев'ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 20 вересня.

На початку засідання Наталія Боюн повідомила, що першим питанням буде заслухано звіт голови районної ради. Текст звіту роздано в постійні комісії та оприлюднено на офіційному веб-сайті районної ради.

Також голова акцентувала увагу голів постійних комісій на те, що наступним буде питання порядку денного про звіти постійних комісій районної ради. При необхідності виконавчий апарат районної ради надасть всю необхідну інформацію до звіту.

Далі голова районної ради Наталія Боюн ознайомила члені Президії з проектом рішення по питанню "Про звернення депутатів районної ради". Повідомила, що це звернення до Президента, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо збереження Менського району з центром у м.Мена.

З інформацією "Про хід виконання районних програм у сфері культури" присутніх проінформував Олександр Карпенко, завідуючий сектором культури та туризму районної державної адміністрації.

Відповідно до орієнтовного порядку денного, було розглянуто ряд питань бюджетної сфери. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Булавка проінформувала про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 6 місяців 2019 року та щодо внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2018 № 414 «Про районний бюджет на 2019 рік».

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Вікторія Прищепа проінформувала по питанням порядку денного: "Про План з підготовки проектів регуляторних актів Менської районної ради на 2020 рік", "Про затвердження Списку присяжних Менського районного суду" та "Про затвердження Порядку списання об’єктів майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району".

Керівники комунальних закладі охорони здоров'я Григорій Разнован та Наталія Корнієнко ознайомили присутніх з проектами рішень щодо затвердження Статутів Комунального некомерційного підприємства «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради та Комунального некомерційного підприємства «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської районної ради, зауважили на змісті тих змін, які пропонуються у нових редакціях Статутів.

Було розглянуто ряд питань з управління комунальним майном, зокрема, щодо надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради на передачу в оренду частини приміщення гаражу для Менського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та дозволу Менській районній державній адміністрації на передачу в оренду масок для захисту органів дихання та зору 2-му Державному пожежно-рятувальному загону.

Після засідання Президії депутати районної ради працювали в постійних комісіях.

Всі проекти рішень порядку денного дев'ятнадцятої сесії районної ради розміщені на офіційному веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.