Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Сьогодні, 21 лютого, відбулося розширене засідання Президії та постійних комісій районної ради

21-02-2020, 16:42 | Розділ: Новини | Переглядів: 609

Сьогодні, 21 лютого, відбулося розширене засідання Президії та постійних комісій районної ради в рамках двадцять другої сесії районної ради сьомого скликання за участю осіб визначених як виступаючі з питань порядку денного сесії. Провела засідання голова районної ради Наталія Боюн.

Голови постійних комісій, керівники депутатських фракцій попередньо обговорили питання порядку денного сесії, пленарне засідання якої відбудеться 28 лютого.

Головним питання пленарного засідання є звіт голови районної державної адміністрації Валерія Щукіна за підсумками роботи у 2019 році.

Далі відповідно до орієнтовного порядку денного, було розглянуто ряд питань бюджетної сфери. Начальник фінансового відділу райдержадміністрації Оксана Булавка проінформувала щодо звіту про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 2019 рік та щодо внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2018 № 414 «Про районний бюджет на 2019 рік».

Про реалізацію у 2019 році Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень та інших видатків, пов’язаних з діяльністю районної ради на 2017-2020 роки (в частині використання коштів, передбачених на виконання депутатських повноважень) присутнім доповіла керуючий справами виконавчого апарату районної ради Вікторія Прищепа.

Потім розробники проінформували про хід виконання районних програм термін виконання яких закінчився в 2019 році.

Жваве обговорення викликала інформація генерального директора КНП «Менський ЦПМСД» Наталії Корнієнко по питанню порядку денного "Про внесення змін до Програми підтримки розвитку первинної медичної допомоги у Менському районі на період 2018-2021 років".

Зокрема відповіла на питання голови постійної комісії районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та управління об’єктами комунальної власності Анатолія Мироненка стосовно забезпечення медичною допомогою населення віддалених сіл на території Сахнівської сільської ради наявними медичними працівниками та умовами оплати праці та засобами пересування на виклики зазначених працівників фельдшерських пунктів.

Григорій Разнован, генеральний директор КНП «Менська центральна районна лікарня» проінформував присутніх по проекту рішення Про внесення змін та доповнень до районної Програми забезпечення медичних закладів Менського району медичними кадрами на 2018-2024 роки. В обговоренні питання взяв участь голова Менської райдержадміністрації Валерій Шукін, який детально проінформував членів Президії щодо проблем, які стоять перед медициною району в світлі реформи вторинного рівня медичної допомоги. Розповів про заходи що вживає районна влада для того щоб забезпечити стабільне функціонування вторинного рівня медичної допомоги та повного покриття витрат лікарні.

Оксана Булавка, начальник фінансового управління районної державної адміністрації коротко проінформувала по проекту питання "Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2019 № 499 «Про районний бюджет на 2020 рік».

Президія розглянула проекти звернень районної ради до Президента України В.Зеленського, Прем’єр-міністра України О.Гончарука, голови Верховної Ради України Д.Разумкова щодо недопущення кодування українських телеканалів у прикордонних областях України, які межують з Російською Федерацією та до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо впровадження земельної реформи в Україні.

Було розглянуто ряд питань з управління комунальним майном, зокрема: "Про Перелік організацій, установ, закладів, підприємств та нерухомого майна і транспорту, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району" та "Про надання дозволу на передачу в оренду приміщення гаража".

Після засідання Президії депутати районної ради працювали в постійних комісіях.

Всі проекти рішень порядку денного двадцять другої сесії районної ради розміщені на офіційному веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.